Implantater i Svendborg – Hvordan foregår selve behandlingen?

Det kan ske for os alle, at vores tænder med tiden kan blive mere løse og desværre også falde ud. Det har  Klinikhuset Klitgård en løsning på. Vi hjælper dig med at få det perfekte smil tilbage. Vi har klinik i idylliske Rudkøbing – blot 20 minutters kørsel fra Svendborg.

En løsning på løse eller mistede tænder kan være et implantat. Et tandimplantat er en kunstig tand, som sættes op eller ned i kæbebenet. Et implantat kan erstatte enten en tand eller flere, dette giver personen samme fornemmelse som de ”rigtige ” tænder, så man igen kan spise ordenligt, tale ordenligt. Alt i alt giver det en stor tryghed og måske ligefrem ens selvtillid tilbage. Et flot tandsætbetyder meget for ens selvtillid. Manglende tænder kan også være ensbetydende med komplikationer f.eks. smerter i munden, smerter i kæben, tale besvær eller ligefrem hovedpine.

Implantater kan erstatte en tand, flere tænder evt forbundet med en porcelænsbro, eller erstatte alle tænderne i en kæbe. De kan også monteres med tryklåse og få eksisterende proteser til at sidde ordentligt fast.

Læs mere: Tænder på en dag

Implantater: Hvordan foregår selve behandlingen?

Ud fra billeder, aftryk og røntgen af dine tænder, besluttes det hvilken type af behandling der passer bedst til netop dig og derefter udføres behandlingen/operationen. Hvilken metode der benyttes afhænger af flere faktorer, f.eks. tandhygijenen, hvor mange og hvilke tænder det drejer sig om.

Ved en almindelig behandling sætter tandlægen først implantatet i, som derefter typisk skal hele ind i kæbebenet i tre – seks måneder.

Under helingsprocessen får du en midlertidig protese indtil den permanente krone kan sættes på.

Vi anbefaler altid at du kontakter os, så vil vores professionelle medarbejdere hjælpe dig med dine spørgsmål og komme med gode råd og anbefalinger og vi kan i fællesskab tage stilling til hvilke tandimplantater, der vil være bedst i din situation.

Vi driver klinik i Rudkøbing på Langeland. Hvis du kommer i bil, tager det blot cirka 20 minutter fra Svendborg, og vi tilbyder gratis parkering lige ved døren.