En porcelænskrone kan redde din tand

Porcelænskroner

Har du problemer med skrøbelige tænder, måske efter en rodbehandling, så er det en god ide at få sat en eller flere porcelænskroner på dine tænder. Klinikhuset Klitgård i Rudkøbing – 20 minutters kørsel fra Svendborg – hjælper dig med et fantastisk resultat.

En porcelænskrone er en slags hætte, som bliver sat over resterne af den blivende tand.

Porcelænskronen (eller en guldkrone) dækker over den resterende tand og er med til at forstærke den, samtidig ligner den en rigtig naturlig tand og får tandsættet til at se flot ud.

Hvis du har en tand der er misfarvet eller misdannet, kan en porcelænskrone være den eneste mulighed for at få et pænt og holdbart resultat.

Det er i dag muligt at lave porcelænskroner uden en mørk metalkant, som man ofte så tidligere. Resultatet er derfor både slidstærkt og pænt.

Fra Svendborg? Vi har gratis parkering!

Behandligen vil typisk foregå over flere besøg. Først skal der tages billeder, aftryk og røntgen af den/de dårlige tænder og udfra dette tager vi stilling til hvilken behandlig der passer bedst til dig. Hvis du mangler flere tænder kan der blive tale om at lave en porcelænsbro. Det vil sige flere kunstige tænder som sidder sammen.

Derefter laver vi tænderne i plast, som du går med ind til den rigtige porcelænsbro kommer tilbage. Vi bruger de bedste teknikere der kan lave flotte og naturlige porcelæns kroner og broer.

Når du føler dig bekvem med resultatet, pasform og farve, indsætter vi de rigtige porcelænskroner.

Det er meget forskelligt hvilke behov patienten har, derfor anbefaler vi altid at du kontakter vores dygtige medarbejdere og dernæst bestiller en tid for en undersøgelse, således vi kan bestemme hvad der vil være det bedste for dig. Så tøv ikke med at kontakte os. Besøg os i Rudkøbing. Hvis du kommer i bil fra Svendborg, har vi gratis parkering lige ved døren.