Implantater i udlandet

Implantater er blevet en af de helt store eftertragtede søgeord i en søgemaskine som Google. Implantater skal nemlig ses som en ”vare” som flere og flere danskere er gået på jagt efter, og som det er med mange varer i samfundet, forsøger de fleste at finde de billigste implantater af dem alle. Netop implantater skal ikke ses som en vare, men mere som et indgreb i din mund, og vi vil gerne slå et slag for, at man tænker sig grundigt om, hvis man overvejer at få implantater i munden – og især hvis man ønsker at få implantater i udlandet.

Mange mener at danske tandlæger er for dyre, og at implantater koster alt for mange penge. I stedet går danskerne efter billige implantater, og denne søgning i Google vil ofte medføre, at danskerne pludselig tager på ”ferietur”, hvor de samtidig kan få ordnet deres tænder og sågar får indført implantater i undermund og overmund. Mange slår så at sige to fluer med et smæk, hvor ferierejsen praktisk talt er ”gratis”, fordi kunderne sparer penge ved at få implantater i udlandet.

Implantater i Danmark

Implantater i udlandet er da også en eftertragtet salgsvare, som mange danskere føler sig tiltrukket af. Vi anbefaler dog at du får implantater i Danmark. Der er nemlig en række faktorer i spil, hvis man vælger implantater i udlandet. Først og fremmest er der garantien. Hvad nu hvis implantat behandlingen slår fejl? Hvad nu hvis noget går galt, efter at du er kommet hjem til Danmark? Hvordan er du stillet, hvis du vælger implantater i udlandet?

I Danmark er vi heldigvis underlagt en kvalitetsklausul, som betyder at vores patienter kan føle sig helt trygge ved at få implantater herhjemme. Vi har særdeles solid erfaring med implantater, og vores patienter er særdeles tilfredse med de implantater, som vi har hjulpet med. At vælge implantater i udlandet er naturligvis en smagssag og et personligt valg, men vi synes alligevel at du skal kontakte os for at få en snak om lige netop dine implantater. Vi er sikre på at du bliver 100 procent tilfreds, hvis du overlader dit valg af implantater til os. Vi har forstand på det – og vi yder en garanti